XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Курси Hewlett-Packard

Навчально-науковий центр "Технології Hewlett-Packard"

Програми курсів Hewlett Packard
Набір на сертифіковані курси Hewlett Packard
Подати заявку на курси Hewlett Packard

Навчально-науковий центр "Технології Hewlett-Packard"

Курси Hewlett-Packard

У Державному університеті телекомунікацій при кафедрі Комп'ютерних наук створено Навчально-науковий центр "Технології Hewlett-Packard" (ННЦ НР) з метою вдосконалення знань і навичок студентів та викладачів інформаційної сфери, підготовки висококваліфікованих фахівців з ІТ-технологій.

У сучасному бізнес-середовищі, відсутність навичок ІТ у персоналу, є перешкодою для багатьох компаній, які намагаються залишатися конкурентоспроможними. HP Accredited Technical Associate (ATA) спільно з ННЦ НР розглядають ці питання шляхом надання першого рівня архітектора в галузі, на відкритих стандартах, хмара-орієнтованої навчальної програми та сертифікації, призначеної для академічного середовища. Якісний навчальний план практичних іспитів і реальних сценаріїв переплітаються у відповідному бізнес-контексті, що дозволяє студентам реалізовувати ІТ-рішення від початку до кінця в середовищах малих і середніх розмірів.

>>> Ви можете залишити заявку для попередньої реєстрації на курси Hewlett Packard тут.

HP інститут, сертифікація HP ATA, ННЦ НР охоплюють такі основні ІТ-галузі:

  • HP ATA - Introduction to IT
  • HP ATA – Connected Devices
  • HP ATA – Networks
  • HP ATA – Servers and Storage
  • HP ATA – Cloud
  • HP ATA - Achieving business results through technology

Connected Devices

HP ATA - сертифікація пристроїв підключення дає навички та знання, необхідні для розуміння бізнес-цілей клієнта, реалізації та підтримки ІТ-рішень для малого та середнього бізнесу. Завдяки сертифікації ви дізнаєтеся стандартні клієнтські технології, у тому числі планування і проектування загальної віртуалізації настільних комп'ютерів, мобільних комп'ютерів, традиційних ПК, мобільних пристроїв і хмарних інфраструктур для малого та середнього бізнесу. Курс також охоплює, як встановити, налаштувати і оновити клієнтські рішення, усунення неполадок, ремонт і заміну для клієнтських рішень з використанням 6-ступінчастою методикою пошуку несправностей HP, контроль версій, резервне копіювання і завдання обслуговування, вплив технологій на клієнтські потреби замовника. З програмою курсів Connected Devices можна ознайомитись тут.

Networks

Сертифікація HP ATA допомагає студентам розкривати свій потенціал та отримувати престижні посади за допомогою визнаної промисловістю сертифікації та високоякісної освіти, яке забезпечує в кінцевому підсумку навичкам з технологіями промислового стандарту і HP. HP ATA - сертифікація забезпечує знання і досвід, необхідні рішеня, які відповідають вимогам малих і середніх підприємств. Через цей курс і сертифікацію ви вивчите мережеві технології, такі, як протоколи канального рівня, фізичні з'єднання, маршрутизація рівня 3, протоколи верхнього рівня і додатки. Ви також вивчіть, як встановити, конфігурувати і провести оновлення мережі. На додаток до пошуку несправностей інфраструктур ви навчитеся адмініструвати, експлуатувати, і управляти мережею. На відміну від інших курсів, ви також вивчіть вплив цих технологій на споживчий рівень. З програмою курсів Networks можна ознайомитись тут.

Servers and Storage

HP ATA - Сертифікація Servers and Storage дає знання і досвід, необхідні для розробки додатків хостингу і зберігання даних, що відповідають вимогам замовника. Завдяки цій сертифікації ви зможете осягнути стандартні серверні технології та їх вплив на потреби клієнтів. Ви дізнаєтеся, як планувати, проектувати, встановлювати, налаштовувати і модернізувати модульні та стієчні сервери. Ви також дізнаєтеся, як управляти, адмініструвати і управляти серверами і системами зберігання для клієнтів малого та середнього бізнесу. З програмою курсів Servers and Storage можна ознайомитись тут.

Почніть свою кар'єру в IT

HP ATA - сертифікація Connected Devices готує наступних IT фахівців:

  • Desktop support
  • Helpdesk support
  • Client Systems Administrator
  • Systems Engineer
  • Technical Support Engineer
  • Connected Devices Solution Architect

HP ATA – сертифікація Networks готує наступних IT фахівців:

  • Network architect
  • Network engineer
  • Network system administrator
  • Technical support engineer
  • Helpdesk support

HP ATA – сертифікація Servers and Storage готує наступних IT фахівців:

  • Server architect
  • Systems administrator
  • Systems engineer
  • Technical support engineer

Продовження розвитку кар'єри

Для продовження розвитку кар'єри, HP ExpertONE надає все необхідне для підтримки актуальності знань і підтримки, зростаючих потреб бізнесу та ІТ. ExpertONE забезпечує навчання і сертифікацію з архітектури, впровадження та підтримку ІТ-рішень повністю від початку і до кінця з рівнем кваліфікації, починаючи від професіонала до майстра.

Партнерство HP, Certiport та Навчально-наукового центру технології НР Державного університету телекомунікацій

HP співпрацює з Certiport, Inc. та Навчально-науковим центром технологій НР Державного університету телекомунікацій, щоб спільно розробляти і поширювати програму HP. Certiport є світовим лідером в області рішень з управління на основі характеристик з більш ніж 12 000 наукових установ по всьому світу. HP і Certiport розробили повний набір академічних компонентів. Академічні компоненти включають в себе офіційний курс підручників, відео для підвищення практичного навчання, практичні тести та іспити сертифікації.

Навчально-науковий центр технологій НР Державного університету телекомунікацій оснащений найсучаснішим обладнанням і програмним забезпеченням Hewlett-Packard для реалізації навчальної програми та сертифікації НР. Основне завдання Навчально-наукового центру НР в Державному університеті телекомунікацій - підготовка висококваліфікованих фахівців, вдосконалення знань і навичок студентів і викладачів з використанням сучасних програм навчання на базі технологій НР. Програма Hewlett-Packard Accredited Technical Associate навчає студентів і прищеплює професійно значущі навички фахівця інформаційної сфери, які будуть потрібні їм при прийомі на роботу. Навчально-науковий центр технологій НР в Державному університеті телекомунікацій є одним з 40 Центрів IT Hewlett-Packard, розташованих у провідних університетах Центральної та Східної Європи. 

На протязі року в центрі пройшли навчання біля 400 студентів, 35 співробітників та викладачів Державного університету телекомунікацій, 20 представників сторонніх організацій та компаній. За цей час видано більше 100 міжнародних сертифікатів та 70 сертифікатів Державного університету телекомунікацій. Сертифіковані курси впроваджені в програмах підготовки всіх курсів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій.

Переглядів: 29 469