XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Костецька Лідія Миколаївна

Костецька Лідія Миколаївна – кандидат наук з державного управління / доктор філософії, доцент.

Посада: доцент кафедри публічного управління та адміністрування Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій.

Наукові інтереси:

  • теорія та історія публічного управління,
  • суспільно-політичні реформи; дослідження політик;
  • верховенство права;
  • виборче право; виборчі процеси, виборчі системи;
  • кризи та антикризовий менеджмент публічного управління; управління в умовах криз;
  • популізм влади;
  • неопатримоніалізм;
  • патрон-клієнтелізм.

Автор і співавтор колективної монографії, методичних рекомендацій для підготовки та захисту курсових робіт студентів бакалаврської програми спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», має 12 наукових праць у вітчизняних та зарубіжних наукових фахових виданнях у т.ч. тих, що входять до міжнародних наукометричних баз даних Web of Science та Scopus, та ін. а також понад 50 публікацій з наукової та професійної тематики.

Захистила дисертацію на тему: «Особливості антикризового управління виборчим процесом в Україні».

Здійснює наукове керівництво магістрантами та докторантами PhD.

Підвищувала фаховий і професійний рівень у зарубіжних вищих навчальних закладах, науково-дослідних установах: Університеті Марії Кюрі-Склодовської, Факультет Права та Адміністрації (Польща), Університеті Генуї Факультет DISFOR (Італія).

Є членом Громадської організації «Академія парламентаризму».

Має досвід роботи в органах державної влади, стаж державної служби понад 20 років, 4 ранг державного службовця.

Трудова діяльність:

Працювала вчителем початкових класів (1988-1997). У 1997-2007 роках обіймала посади головного спеціаліста загального відділу, головного спеціаліста відділу контролю, начальника відділу контролю, начальника юридичного відділу апарату Рокитнянської районної державної адміністрації. У 2007-2009 роках працювала в Апараті Київської міської державної адміністрації на посадах головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення діяльності заступника голови КМДА, головного спеціаліста юридичного управління. У 2009-2019 роках працювала у Центральній виборчій комісії головним консультантом управління правового забезпечення Служби розпорядника Державного реєстру виборців, головним консультантом відділу кадрової і режимної роботи та з питань державної служби Секретаріату Комісії. У 2019-2020 роках обіймала посаду заступника начальника відділу науково-методичного забезпечення системи підвищення кваліфікації публічних службовців Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів. З 2020 року по 2023 рік – доцент кафедри публічного управління та економіки навчально-наукового інституту управління, економіки та природокористування Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. З 2023 року – доцент кафедри публічного управління та адміністрування Навчально-наукового інституту захисту інформації Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій.

Переглядів: 5 035