XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем

Практика, дипломування

Загальна інформація
Навчальні дисципліни спеціальності Інформаційні системи та технології
Викладацький склад
Методична робота
Періодичні видання
Наукова діяльність
Робота із студентами
Матеріальна база
Новини та подіі
Контактна інформація
Бібліотека
Партнери кафедри
Запрошуємо до навчання
Отримати консультацію
Освітньо-професійні програми
Публічне обговорення освітньо-професійних програм
Інноваційне навчання ІПЗАС
Дистанційне навчання
Відгуки роботодавців

Практика, дипломування

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "126 Інформаційні системи та технології" кафедри Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

ПРАКТИКА

Практика студентів на кафедрі Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем є невід’ємною складовою підготовки здобувачів вищої освіти за всіма рівнями вищої освіти. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття та вдосконалення практичних навичок і умінь за спеціальністю 126 – Інформаційні системи та технології.

При проведенні практики кафедра керується Положенням про проведення практики студентів Державного університету телекомунікацій.

На кафедрі проходять такі види практики:

  1. Ознайомча (1 курс);
  2. Виробнича (3 курс);
  3. Переддипломна (4 курс).

База практики – це компанії партнери кафедри:

  • ІТ компанія Ай Ті Джи;
  • ІТ компанія Ес Енд Бі Систем;
  • ІТ компанія Vodafone Ukraine;
  • ІТ компанія Антимонопольний комітет України;
  • ІТ компанія Pipl;
  • СТЕМ-центр «Сократ».
  • IT компанія Specialist LLC
  • Компанія HUAWEI

А також в цьму році студенти проходили практику в компаніях: ТОВ"Файбер нет" и ТОВ "Київські мережі".

 

ДИПЛОМУВАННЯ

Виконання випускної атестаційної роботи бакалавра є завершальним етапом навчання студента на відповідному ступені освіти і виконується на четвертому році навчання. Порядок та процедуру попереднього захисту роботи та процедура захисту перед Державною екзаменаційною комісією відображена в ПОЛОЖЕННІ ПРО АТЕСТАЦІЙНУ РОБОТУ БАКАЛАВРА спеціальності 126 - Інформаійні системи та технології.

Дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти при виконанні кваліфікаційної роботи є обов’язковим та передбачає дотримання всіх положень Кодексу академічної доброчесності Державного університету телекомунікацій, зокрема:

  • самостійне виконання завдань;
  • дотримання етичних норм спілкування, студенти повинні поважати честь і гідність учасників освітнього процесу, навіть якщо їх погляди інші;
  • використання у навчальній та дослідницькій діяльності лише перевірених та достовірних джерел інформації та грамотне посилання на них;
  • інформування викладачів та здобувачів вищої освіти про недопустимість порушення норм і правил академічної доброчесності;
  • можливість звертатися до Комісії академічної доброчесності Університету з метою розгляду порушень академічної доброчесності учасниками освітнього процесу та притягнення їх до відповідальності.

Перевірка на плагіат включає два види робіт:

  • технічна перевірка
  • експертний аналіз.

Технічна перевірка на наявність запозичень (плагіат) в Державному університеті телекомунікацій здійснюється з використанням відповідних технологій та комп’ютерної програми StrikePlagiarism.

Експертний аналіз має на меті виявлення запозичень ідей, рішень, моделей, методів тощо, та здійснюється комісією зі складу викладачів кафедри Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем.

За підготовку файлу роботи, що підлягає перевірці, відповідає автор роботи (студент). Формат файлу повинен бути прийнятним для перевірки на плагіат (підтримуються формати файлів .doc, .docx, .pdf, .odt, які не містять елементів захисту).

Під час підготовки файлу роботи забороняється використовувати будь-які методи обману сервісів перевірки на академічний плагіат, зокрема забороняється:

  • заміна текстових символів на візуально ідентичні зображення;
  • заміна окремих букв одного алфавіту на аналогічні за написанням букв іншого алфавіту (наприклад, заміна кириличних букв на відповідні латинські і навпаки);
  • вставка додаткових текстових символів, які візуально не видимі.

У випадку виявлення факту спроби обману під час перевірки на наявність академічного плагіату в поданих роботах приймається негативний висновок зі складанням відповідного протоколу і така робота не приймається до захисту.

Виявлені у тексті твору запозичення вважаються правомірними, якщо вони є:

  • власними назвами (індивідуальними найменуваннями окремих одиничних об’єктів, у т.ч. найменуваннями установ, назвами праць, які досліджувалися у творі, бібліографічними посиланнями на джерела та ін.);
  • усталеними словосполученнями, що характерні для певної сфери знань;
  • належним чином оформленими цитуваннями;
  • самоцитуванням (фрагментами тексту, що належать автору твору, опубліковані або оприлюднені в електронній формі ним у інших творах, наприклад, у тезах доповідей конференцій, звітах з виробничої або переддипломної практики тощо).

Перед поданням роботи керівникові студент повинен самостійно перевірити її на наявність плагіату із використанням відповідних програм або сервісів, наприклад:

У результаті успішного захисту дипломних робіт наші студенти успішно працевлаштовуються в провідних ІТ-компаніях, є також випускники, які успішно продовжують навчання в аспірантурі і вже в якості фахівців викладають дисципліни на кафедрі.

Анкета вступника
Заповніть анкету та отримайте персональну консультацію від завідуючого кафедрою
Контактна інформація
Ми зв`яжемось з Вами зручним для Вас способом:
Освіта
Вкажіть де Ви навчались\навчаєтесь
Розкажіть про себе
Давайте знайомитись




Контактна інформація

Державний університет телекомунікацій
Україна, 03680, Київ,
вул. Соломянська, 7, каб. 203
тел. (044) 249-25-81

  

Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Новини

Всі новини
Переглядів: 7 424