XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Мобільних та відеоінформаційних технологій

Відгуки

Загальна інформація
Переваги вступу на кафедру Мобільних та відеоінформаційних технологій
Викладацький склад
Навчальні дисципліни
Інноваційний зміст навчання
Методична робота
Наукова діяльність
Видавнича діяльність
Робота із студентами
Матеріальна база
Новини та подіі
Контактна інформація
Бібліотека
Запрошуємо до навчання
Партнери кафедри
Підготовка фахівців
Отримати консультацію
Освітньо-професійні програми
Дистанційне навчання
Публічне обговорення освітньо-професійних програм

Відгуки

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "172 - Електронні комунікації та радіотехніка" кафедри Мобільних та відеоінформаційних технологій та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

Відеовідгуки студентів та випускників кафедри МВТ



Відгуки студентів


Мене звати Богдан, в 2018 році я поступив в Державний університет телекомунікацій, і ось вже з дня на день я буду бакалавром по спеціальності мобільні та відеоінформаційні технології. За весь період навчання я ні на секунду не пошкодував, що подав документи саме до цього ВУЗу. Тут я отримав усі ті знання, які потрібні фахівцю сфери телекомунікацій. Сам я з міста-супутника Рівненської АЕС. Наша станція завжди потребувала в кваліфікованих кадрах по ТК, тому і заробітна плата в інженерів - висока.

Тому я рахую, що університет мені дав чудову базу знань, яку я зможу використати та в своєму професійному житті, та шанс жити краще.


Мене звуть Евеліна. Я студентка 4 курсу Державного Університету Телекомунікацій кафедри Мобільних та відеоінформаційних технологій.

Через декілька днів я захищаю диплом і отримаю бакалавра.

Моя історія почалась доволі цікаво. І все студентське життя було різноманітним на емоції. Як кажуть "і смішно, і грішно"

Я вибрала цей університет, тому що бажала бути частиною телекомунікаційного світу в майбутньому. Моя бабуся та дідусь - інженери зв'язку та працювали на ХАЕС, саме вони мене підштовхнули остаточно до цього напрямку. Але коли я прийшла подавати документи, я вже не була впевнена у своєму рішенні. Дуже багато хлопців і лише я дівчинка на приймальній комісії, всі серйозні, а я з посмішкою і непорозуміння на обличчі.

Але надалі я ні разу не пошкодувала про свій вибір. Особливо, коли на 2 курсі, 1 семестрі потрапила на роботу мрії за спеціальністю в міжнародну телекомунікаційну компанію. Тоді я прийшла звичайним тестувальником маршрутизацій, а зараз я Директор клієнтського сервісу, 4 команд. Тут мені знадобилися знання, які я отримала на кафедрі Мобільних та відеоінформаційних технологій для проходження співбесіди, а саме КМІ, Технічна англійська мова та БТМ дисципліни.

По своєму досвіду скажу, що університет це найкраще, що було в моєму житті. Пари, заліки, екзамени - це суцільний стрес (для мене), але яке ж круте відчуття, коли ти отримуєш 5. Студентське життя, студентська рада, візитка першокурсника, КВН - неповторний досвід і емоції від перемог та невдач.

Я щиро бажаю всім це відчути та прожити. І щиро бажаю вибрати саме цей університет, адже такий викладацький склад, практику, знання, я невпевнена, що можна знайти в іншому навчальному закладі. На кафедрі Мобільних та відеоінформаційних технологій думають про вас і ваше майбутнє, вступіть і перевірте!


Я, Смолянець Владислав, чотири роки тому, переді мною встав вибір: куди поступати. На той момент, я не знав ким хочу бути, однак знав, що галузь телекомунікацій, мобільного зв’язку та відеоспостереження - це дуже перспективний напрямок. Тому, серед університетів для навчання, я без вагань обрав кафедру Мобільних та відеоінформаційних технологій  Державного університету телекомунікацій і ніскільки про це не шкодую. Цей університет є найкращим у своїй сфері та може стати вашим щасливим квитком у світле майбутнє! 

 

Я, Фадєєв Микита, вибрав даний університет через цікавлячу мене спеціальність - Мобільний зв'язок. Навчання в університеті цікаве і досить легке. Так само цей університет співпрацює з іменитими компаніями, що гарантує працевлаштування

 

 

Я поступила в ДУТ в цьому році на спеціальність Телекомунікації та радіотехніка. Подавала заяву в цей університет за порадою знайомої, яка вже вчиться на другому курсі. І я зовсім не шкодую, що зробила це. У ДУТі хороша матеріальна база, в коридорах і аудиторіях хороший ремонт, класні чуйні викладачі, пари проходять швидко і цікаво + на першому поверсі є IT-кафе, де все дуже смачно і недорого. Знаю багатьох студентів, які вже з 2-3 курсу працюють за фахом, тобто після закінчення ВНЗ є перспектива.

 

 

 

 

Я, студент першого курсу ДУТу, вибрав цей університет оскільки це - єдиний вищий навчальний заклад у сфері телекомунікацій, інформатизації та ІТ-технологій. Він співпрацює з академією “Cisco”, з єдиною в Україні академію “Hewlett-Packard” та іншими компаніями світового рівня.

 

 

 

ДУТ я обрав тому, що він є передовим серед IT вузів України, але це не єдина причина. Також в цьому вузі навчається безліч моїх друзів, які говорять, що я стану кваліфікованим спеціалістом, а не просто людиною з дипломом та без знань. Також на це вплинув той факт, що кожен може практикуватися на передовому обладнанні. Одже Державний Університет Телекомунікацій - мій вибір.

 

 

 

Я, Спіцин Михайло Ігорович, навчаюся на денній формі навчання в Державному Університеті Телекомунікацій. Коли розпочалась вступна кампанія, я зацікавився цим вузом, тому що він має найвищій рівень акредитації, в ньому була низька факультетів що зацікавили мене, про нього багато позитивних відгуків та відсутність у ньому корупції. Згодом я взнав, що в цьому ВУЗі навчаються мої друзі та після розпитувань в них про навчання вирішив вступити до нього.

 

 

 

Ось уже майже закінчився перший семестр мого навчання в Державному університеті телекомунікацій поки все подобається. Тут дають непогані знання, які так важливі в наш час. У викладачів хороший підхід до студента завжди допоможуть, пояснять; погані оцінки можна перездати і вийти на більш високі і т.д. Усередині дуже затишно, відчувається все та ж атмосфера рідної школи. Є прекрасний IT-кафетерій і Студцентр де можна чудово відпочити. Взагалі про вступ сюди я не шкодую і рекомендую іншим студентам приєднаються до нашої дружної сім’ї.

 

 

 

Я студент першого курсу Ігор Коваленко. Вчуся на факультеті Телекомунікацій. Дізнався про цей університет з інтернету. Вибрав я його так як мені сподобалася спеціалізація “Мобільні телекомунікації та системи цифрового телебачення” і мене приваблювала ця спеціалізація. Навчатися тут досить таки цікаво і легко.

 

 


Відгуки партнерів

Компанія “Віатек”

Наша компанія на українському ринку представляє системи безпеки і відеоспостереження провідних зарубіжних виробників. Сьогодні ми зберігаємо лідируючі позиції серед оптових постачальників, розширюючи асортимент продукції українськими брендами і пропонуючи кращі умови співпраці.

В минулому році ми уклали договір співробітництва з Державним університетом телекомунікацій.

За цей час ми встигли пересвідчитись у відповідальному ставленні викладачів кафедри МВТ до підготовки майбутніх спеціалістів.

Я неодноразово була присутня на практичних роботах, де студенти удосконалюють свої навички на обладнані HIKVISION від компанії “Віатек”.

Ми зацікавлені в високваліфікованих працівниках, які готує Державний університет телекомунікацій і бажаємо викладачам і студентам подальшого професійного росту.

З повагою, директор з розвитку бізнесу компанії “Віатек” Пащенко Тетяна

Анкета вступника
Заповніть анкету та отримайте персональну консультацію від завідуючого кафедрою
Контактна інформація
Ми зв`яжемось з Вами зручним для Вас способом:
Освіта
Вкажіть де Ви навчались\навчаєтесь
Розкажіть про себе
Давайте знайомитись




Контактна інформація

Державний університет телекомунікацій
Україна, 03680, Київ,
вул. Соломянська, 7, каб. 136
тел. (044) 249-25-04

Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Новини

Всі новини
Переглядів: 5 350