XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Телекомунікаційних систем та мереж

Відгуки про кафедру

Загальна інформація
Переваги вступу на кафедру Телекомунікаційних систем та мереж
Викладацький склад
Навчальні дисципліни
Підготовка магістрів
Методична робота
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Матеріальна база
Робота із студентами
Партнери кафедри
Новини та подіі
Контактна інформація
Бібліотека
Запрошуємо до навчання
Інноваційні зміни, втілені на кафедрі
Отримати консультацію
Освітньо-професійні програми
Дистанційне навчання

Відгуки про кафедру

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "172 - Електронні комунікації та радіотехніка" кафедри Телекомунікаційних систем та мереж та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.
Залишити відгук


Свиридов Дмитро Олексійович

Випускник 2023 року

Я здобув в Державному університеті телекомунікацій ступінь магістра з телекомунікацій та радіотехніки на кафедрі Телекомунікаційних систем та мереж. І можу сказати, що я не помилився з вибором університету. Тому що, ДУТ являє собою найбільш перспективний ВНЗ України. Велика кількість різних курсів та можливість отримати відповідні сертифікати в університеті допоможе краще освоїти свою спеціальність та отримувати гідну заробітну плату в подальшому житті. На кафедрі відкрито сертифікований центр Pearson VUE, де можна здати іспит і отримати сертифікат, котрий визнається в 175 країнах світу.


Зарембовський Микола Олександрович

Випускник 2022 року

Весь шлях до вищої освіти (бакалавр, магістр), я пройшов в Державному університеті телекомунікацій. Хочу відмітити викладачів кафедри ТСМ, які доклали максимум зусиль щоб зробити мене кваліфікованим працівником. Навчання проводилося на сучасних програмно-апаратних комплексах останнього покоління. Завдяки організованій співпраці кафедри з багатьма відомими компаніями, в яких студенти проходять практику, я вже на старших курсах мав перше робоче місце та гідну оплату моєї праці.


Логінова Ольга Михайлівна

Випускниця 2023 року

В університеті я здобула ступінь магістра. Після закінчення навчання можу зробити висновок, що ДУТ є одним з найкращих університетів, а можливо і найкращим. Тому що з першого курсу в нас були предмети за нашою спеціальністю, а не як в багатьох інших, тільки з третього, тим паче з початку навчання ми працювали на новому обладнанні в дуже комфортних аудиторіях, що давало нам змогу зосередити всю увагу на вивченні дисциплін не відволікаючись ні на що. Тому можу рекомендувати університет усім абітурієнтам!


Мацкевич Владислав Вікторович

Випускник 2023 року

Я навчався в університеті з 2017 року по 2023 рік, також на старших курсах, працював на кафедрі ТСМ інженером. Всі мої очікування від навчання збулися. Викладачі проводили всі пари, консультації. Також я приймав участь у гуртках, що дозволило мені більш швидко та якісно опанувати обрану професію. Англійська мова викладалася на рівні B2, тому після завершення навчання я склав тест та отримав сертифікат який підтверджує мій рівень володіння англійською мовою.


Марчук Анна Миколаївна

Випускниця 2023 року

Я закінчила Державний університет телекомунікацій,  за спеціальністю 172 «Телекомунікації та радіотехніка» на кафедрі Телекомунікаційних систем та мереж. Знання та досвід набутий під час навчання допоміг мені знайти високооплачуване робоче місце та дав змогу реалізувати себе в обраній професії. Однозначно можу сказати, що викладачі цього університету професіонали своєї справи. Навчання проводилося теоретично і практично відповідно до змін науки та технологій. Практичних занять проводилося не менше 50 відсотків. За весь час не виникало ніяких непорозумінь, всі викладачі йдуть на зустріч та до кожного знаходять індивідуальний підхід. В університеті дружня атмосфера, аудиторії забезпечені всім необхідним обладнанням. Задоволена, що навчалася саме в Державному університеті телекомунікацій.

Анкета вступника
Заповніть анкету та отримайте персональну консультацію від завідуючого кафедрою
Контактна інформація
Ми зв`яжемось з Вами зручним для Вас способом:
Освіта
Вкажіть де Ви навчались\навчаєтесь
Розкажіть про себе
Давайте знайомитись




Контактна інформація

Державний університет телекомунікацій
Україна, 03680,  м. Київ,
вул. Солом’янська, 7, каб. 208
Тел. (044)249-25-83
E-mail: tsm.dut@ukr.net

Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Новини

Всі новини
Переглядів: 1 500