Державний Університет Телекомунікацій

Умови прийому на навчання іноземних громадян - Навчання

Іноземні студенти повинні мати в'їзну візу типу «Д».

Для оформлення в'їзної візи в Україну з метою навчання необхідний оригінал запрошення.

Для отримання запрошення для вступу до Університету необхідно надати до відділу міжнародних зв'язків наступні документи:

  1. Копію паспорта;
  2. Копію документа з оцінками з навчальних дисциплін;
  3. Письмова угода на обробку персональних даних.

Після відкриття візи, абітурієнт повідомляє дату прибуття в Україну для його зустрічі і супроводу представниками університету.

Для зарахування до лав студентів Університету необхідно надати:

  1. Оригінал і копію документа про попередню освіту і отримані оцінки з навчальних дисциплін
  2. Медичний сертифікат про стан здоров'я, засвідчений офіційним органом охорони здоров'я країни, з якої прибув іноземець, і виданий не раніше, ніж за два місяці до виїзду на навчання в Україну
  3. копію паспорта
  4. Копію свідоцтва про народження
  5. 12 фотографій 3,5х4,5 см (матова)

Документи зазначені в пунктах 1-4 повинні бути засвідчені згідно із законодавством країни їх видачі та легалізовані в Посольстві України в країні, з якої прибув іноземець; переведені на українську мову з нотаріальним посвідченням перекладу.

Прийом на навчання іноземних громадян здійснюється за результатами співбесіди з подальшим укладенням договору і оплати за навчання.

Переглядів: 9 783
^