Державний Університет Телекомунікацій

Умови прийому на навчання іноземних громадян - Навчання

Іноземні студенти повинні мати в'їзну візу типу «Д».

Для оформлення в'їзної візи в Україну з метою навчання необхідний оригінал запрошення.

Для отримання запрошення для вступу до Університету необхідно надати до відділу міжнародних зв'язків наступні документи:

  1. Копію паспорта;
  2. Копію документа з оцінками з навчальних дисциплін;
  3. Письмова угода на обробку персональних даних
     завантажити на англійській;    завантажити на французькій

Після відкриття візи, абітурієнт повідомляє дату прибуття в Україну для його зустрічі і супроводу представниками університету.

Для зарахування до лав студентів Університету необхідно надати:

  1. Оригінал і копію документа про попередню освіту і отримані оцінки з навчальних дисциплін
  2. Свідотство про визнання документів про освіту*
  3. Медичний сертифікат про стан здоров'я, засвідчений офіційним органом охорони здоров'я країни, з якої прибув іноземець, і виданий не раніше, ніж за два місяці до виїзду на навчання в Україну
  4. копію паспорта
  5. Копію свідоцтва про народження
  6. 12 фотографій 3,5х4,5 см (матова)

*Наказ Міністерства освіти і науки України №1541 від 01.11.2013 порядок 1 пункт 16 «Деякі питання організації набору та навчання (стажування) іноземців та осіб без громадянства».

«Документи про освіту зарахованих на навчання іноземців, видані навчальними закладами інших держав, проходять процедуру визнання в Україні відповідно до законодавства.

Ця вимога не поширюється на документи іноземців, які навчаються за програмами академічної мобільності та стажування, за якими не передбачено присвоєння відповідних кваліфікацій/наукових ступенів.

За результатами процедури визнання навчальний заклад приймає рішення щодо продовження іноземцем навчання з рівня, що відповідає результатам процедури визнання, або щодо відрахування іноземця.

У разі прийняття Міністерством освіти і науки або вищим навчальним закладом рішення про відмову у визнанні наданого документа про здобутий освітній рівень, у тому числі через його не автентичність, навчальний заклад відраховує такого іноземця».

Документи зазначені в пунктах 1-4 повинні бути засвідчені згідно із законодавством країни їх видачі та легалізовані в Посольстві України в країні, з якої прибув іноземець; переведені на українську мову з нотаріальним посвідченням перекладу.

Прийом на навчання іноземних громадян здійснюється за результатами співбесіди з подальшим укладенням договору і оплати за навчання.

Переглядів: 11 112
^