XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Інформаційно-довідковий відділ по роботі з інформаційними системами

Про систему MOODLE

Контактна інформація
Загальна інформація
Про дистанційне навчання
Організаційно-методичні документи
Про електронну бібліотеку

Про систему MOODLE

Разом з поняттям «дистанційне навчання» завжди використовують поняття «система дистанційного навчання» або «платформа дистанційного навчання».

Система дистанційного навчання – це програмне забезпечення, яке містить засоби для створення дистанційних курсів, дозволяє розміщувати та зберігати навчальні матеріали у сховищі, реалізовувати спілкування між учасниками навчального процесу «на відстані», автоматизовано контролювати знання студентів, а також здійснювати управління навчальним процесом.

У Державному університеті телекомунікацій застосовується система навчання MOODLE (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – модульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище). MOODLE – це система для створення інформаційно-освітнього середовища закладу освіти, яка орієнтована, насамперед, на забезпечення інтерактивної взаємодії між учасниками навчального процесу, організації дистанційного навчання як для очної, так і для заочної форм навчання.

Система навчання  MOODLE надає зручні засоби управління контентом і різні форми організації занять: лекції, практичні або лабораторні заняття, звітування, тестування тощо. При цьому можна використовувати текст, презентації, таблиці, графіку (малюнки або схеми), відеоматеріали, посилання в мережі Інтернет, допоміжні файли та інші навчальні матеріали.

MOODLE є достатньо гнучкою системою навчання: викладач може самостійно створювати дистанційний курс та управляти ним, тобто власноруч контролювати доступ до своїх курсів, використовувати часові обмеження, контролювати надсилання на перевірку виконаних студентами завдань, фіксувати завдання, надіслані із запізненням, дозволяти або забороняти студентам певні дії з навчальними матеріалами, виставляти оцінки та надавати коментарі тощо.

Контактна інформація

Україна, 03110, м. Київ,
вул. Солом'янська, 7
тел. (044) 249-25-90
mail: o.sazonov@dut.edu.ua

Переглядів: 35 803