XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Відділ з питань соціальних та навчальних проблем студентів

Соціальна робота

Загальна інформація
Нормативні документи
Новини та події
Контактна інформація
Контактна інформація

Соціальна робота

Перелік документів для призначення соціальної стипендії студентам пільгових категорій денної форми навчання за державним замовленням

1. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа у разі продовження навчання до 23 років або до закінчення вищого навчального закладу, а також студенти(курсанти) вищого навчального закладу, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків:
 
2. Особи, які стали студентами протягом трьох років після здобуття базової та/або повної загальної середньої освіти, батьки яких є шахтарями, що мають не менш як 15 років стажу підземної роботи або загинули внаслідок нещасного випадку на виробництві чи яким встановлено інвалідність I або II групи, відповідно до статті 5 Закону України «Про підвищення престижності шахтарської праці»:
 
3. Особи, визнані постраждалими учасниками Революції Гідності та учасниками бойових дій:
 
4. Діти осіб, визнаних постраждалими учасниками Революції Гідності та учасниками бойових дій (до закінчення дітьми навчання у вищому навчальному закладі, але не довше ніж до досягнення ними 23 років):
 
5. Діти, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (до закінчення навчання у такому закладі, але не довше ніж до досягнення ними 23 років):
 
6. Діти, один з батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту (до закінчення навчання у вищому навчальному закладі, але не довше ніж до досягнення ними 23 років):
 
7. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи (до закінчення навчального закладу, але не довше ніж до досягнення ними 23 років):
 
8. Діти-інваліди та особи з інвалідністю I – III групи:
 
9. Студенти із малозабезпечених сімей:
 
10. Особи з інвалідністю внаслідок війни:
 
11. Діти осіб з інвалідністю внаслідок війни (до закінчення дітьми навчання у вищому навчальному закладі, але не довше ніж до досягнення ними 23 років):
Переглядів: 2 504