XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Підготовче відділення

18 ключових переваг навчання в Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій

Загальна інформація
Розклад занять
Записатись на підготовчі курси
Контактна інформація
Новини та події

18 ключових переваг навчання в Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій

  1. Університет здійснює підготовку здобувачів вищої освіти за найперспективнішою галуззю Інформаційні технології на 12 з 20 кафедр, а саме:  Комп’ютерних наук, Штучного інтелекту, Комп’ютерної інженерії, Інженерії програмного забезпечення, Технологій цифрового розвитку, Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем, Інформаційної та кібернетичної безпеки, Систем інформаційного та кібернетичного захисту, Управління інформаційною та кібернетичною безпекою, Інтернет-технологій, Робототехніки та технічних систем, Системного аналізу. Назва Університету не відповідала профілю підготовки здобувачів вищої освіти в Університеті, тому Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий 9 травня 2023 року підписав наказ про перейменування Державного університету телекомунікацій на Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій.
  2. Наш Університет є членом Міжнародного союзу електрозв’язку - підрозділу Організації Об’єднаних Націй та є 49-м навчальним закладом світу, що прийнятий до Міжнародного союзу електрозв’язку. Це означає, що Університет інтегрований у міжнародний освітній простір і надає нашим студентам освіту Європейського рівня.
  3. В Університеті протягом останніх трьох років відкриті слідуючі кафедри: Штучного інтелекту, Технологій цифрового розвитку, Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем, Інтернет-технологій, Робототехніки та технічних систем.
  4. 83% викладачів Університету мають науковий ступінь, що свідчить про високу професійну кваліфікацію науково-педагогічних працівників і проведення навчальних занять з використанням сучасних методик і технологій навчання.
  5. Для забезпечення якості проведення практичних занять в Університеті створена сучасна навчально-лабораторна база на основі обладнання, програмно-апаратних комплексів і програмного забезпечення останнього покоління, яке надане компаніями-партнерами кафедри і використовується для вивчення актуальних, сучасних та перспективних технологій.
  6. Навчально-матеріальна база Університету визнана Міністерством освіти і науки України найкращою серед закладів вищої освіти, про що свідчить гран-прі у номінації «Інноваційний розвиток навчально-лабораторної бази відповідно до вимог науково-технічного прогресу».
  7. На кафедрі відкрита найсучасніша і затребувана на ринку праці спеціальність, що дозволяє випускникам кафедри гарантовано бути працевлаштованими.
  8. Підготовка за спеціальністю на кафедрі починається не з третього, а з першого курсу. Це дозволяє студенту з першого курсу опановувати спеціальність, зрозуміти яку професію він здобуде.
  9. Кафедрою укладено договори про співпрацю з провідними компаніями, які працюють по спеціальності їх підготовки і є потенційними роботодавцями для випускників. (Назвати ці компанії). У результаті співробітництва з такими компаніями кафедра отримує сформовані вимоги до випускників, обладнання останнього покоління, на якому навчаються студенти кафедри, та можливість подальшого працевлаштування випускників кафедри.
  10. В договорах з компаніями-партнерами кафедрами  враховуються, що під час навчання студенти будуть проходити декілька видів практики в компаніях-партнерах кафедри: на 2 курсі – ознайомча; на 3 курсі – виробнича;  на 4 курсі – переддипломна. Таким чином студент набуде досвід роботи в провідних ІТ-компаніях.
  11. До проведення практичних занять залучаються працівники профільних компаній – носії практичних знань. Це забезпечує зв'язок між теорією та практикою і надає нашим студентам найбільш сучасні знання у передовій галузі інформаційних технологій.
  12. Починаючи з третього курсу студенти кафедри можуть поєднувати навчання з роботою в компанії-партнері кафедри. Працевлаштовані студенти навчаються за індивідуальним планом.
  13. Студенти на четвертому курсі навчання мають можливість пройти сертифікацію, отримати сертифікат, виданий спільно кафедрою та компанією-партнером кафедри, після чого компанія зобов’язана надати випускнику перше високооплачуване робоче місце.
  14. Підтвердженням цього є те, що Університет за рішенням Міністра освіти і науки України та Президента Національної академії наук України був двічі нагороджений гран-прі у номінації «Досягнення у працевлаштуванні випускників вищого навчального закладу» у 2020 і 2021 році.
  15. На кафедрі посилено вивчається англійська мова протягом усіх років навчання: на 1-2 курсі - три пари занять на тиждень, на 3-4-5 курсах - 20% занять по всім дисциплінам проводяться англійською мовою, що дає можливість студентам вже під час навчання отримати сертифікат володіння англійською мовою на рівні В2 та бути затребуваними при працевлаштуванні на посади з більш високим рівнем заробітної плати.
  16. В Університеті працює Інтернет зі швидкістю 5 Гігабіт в секунду, що є найкращим Інтернетом серед закладів освіти України та Європи, що дозволяє студентам успішно навчатись сучасним інформаційно-комунікаційним технологіям.
  17. Вартість навчання на кафедрі є помірною у порівнянні з іншими закладами вищої освіти міста Києва, а за необхідністю за заявою студента надається можливість помісячної оплати за навчання.
  18. В наш Університет можна поступити на кафедри: Телекомунікаційних систем та мереж, Мобільних та відеоінформаційних технологій, Інтернет-технологій, Робототехніки та технічних систем без здачі Національного мультипредметного тесту, подавши тільки мотиваційний лист, який свідчить про Ваше бажання навчатися на одній з цих кафедр. Мотиваційний лист Вам допоможе написати кафедра на яку Ви вирішите подати документи на вступ до неї.

Контактна інформація

Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
03680, м. Київ, вул. Солом'янська, 7

+38(066)200-78-12
e_mail: pvdut2017@ukr.net 

Новини

Всі новини
Переглядів: 1 128