XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Публічного управління та адміністрування

Відгуки роботодавців

Загальна інформація
Абітурієнту 2024
Викладацький склад
Умови вступу на спеціальність
Наші студенти про нас
Студентська платформа "Лідери майбутнього"
Методичне забезпечення
Партнери кафедри
Бібліотека
Лабораторії кафедри
Отримати консультацію
Новини та події
Дистанційне навчання
Освітні програми
Публічне обговорення освітньо-професійних програм
Наукова діяльність
Відгуки випускників

Відгуки роботодавців

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "281 - Публічне управління та адміністрування" та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

Сьогодні публічне управління та адміністрування – це сфера, пов’язана з вирішенням стратегічних завдань державних органів, підприємств, установ та організацій з урахуванням тенденцій розвитку в певній галузі виробництва і держави в цілому. Тому спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» є вкрай важливою та актуальною, а високопрофесійні фахівці зі спеціальності – необхідною складовою повноцінного управлінського процесу.

Студенти кафедри публічного управління та адміністрування Державного університету телекомунікацій – достойна плеяда майбутніх управлінців, які володіють фаховими та загальними компетенціями з розробки та впровадження ефективних управлінських рішень, про що красномовно свідчать результати проходження практики студентами зазначеної кафедри в нашій установі.

Висловлюємо завідувачу кафедри, кандидату філософських наук, доценту С.М. Петькун та науково-педагогічному колективу кафедри публічного управління та адміністрування Державного університету телекомунікацій глибоку повагу та вдячність за високий рівень підготовки студентів зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» та сподіваємося на можливість подальшої співпраці з вашим університетом.

Національний банк України,
Департамент забезпечення діяльності
Національного банку України

 


Сутність управління полягає в організації спільної цілеспрямованої діяльності людей, їх груп та організацій, забезпеченні координації і взаємодії між ними. Головна мета управлінця публічної сфери – це мінімальна витрата ресурсів та часу для досягнення максимального результату, а його діяльність спрямована на створення умов та реалізацію програм для соціально-економічного розвитку окремих регіонів чи держави в цілому. Сучасний публічний управлінець повинен раціонально використовувати та вдосконалювати наявну інфраструктуру для задоволення потреб суспільства.

Усі, вище зазначені функції якісно можуть виконувати студенти кафедри публічного управління та адміністрування Державного університету телекомунікацій, у чому ми переконалися під час проходження ними виробничої практики.

На нашу думку, висока якість підготовки студентів можлива за умови високого рівня підготовки викладацького складу кафедри; актуальної освітньої програми, в якій закладено необхідні компетенції, здобуття яких гарантує здійснення якісної фахової діяльності; сучасної матеріально-технічної бази та безпосереднього бажання адміністрації університету надавати якісні освітні послуги.

Усе вище зазначене має місце у Державному університеті телекомунікацій, зокрема, на кафедрі публічного управління та адміністрування, з якою маємо честь співпрацювати і сподіваємося на подальші дружні взаємини.

Головний сервісний центр
Міністерства внутрішніх справ України,
Відділ організації реєстраційно-екзаменаційної роботи

 


У сучасних умовах вітчизняного державотворення головний акцент переноситься на створення ефективної системи публічного управління держави, яка б сприяла становленню України як правової європейської держави з високим рівнем демократії, політичної та соціальної стабільності, розроблення оптимальних механізмів функціонування органів публічної влади, що ґрунтується на відповідності сучасним умовам розвитку ринкової економіки, демократичним перетворенням в суспільстві та взаємодії з громадськістю. Адже створення ефективного публічного управління в Україні можливе лише за умови поєднання сучасних наукових досліджень у сфері державного будівництва, законотворчої та нормативної діяльності, організаційноуправлінської практики, удосконалення державного апарату, матеріально-технічного забезпечення його функціонування. Приведення вітчизняної управлінської практики у відповідність із сучасними тенденціями світових трансформаційних процесів європейських держав дасть змогу одержати позитивний результат для функціонування публічного управління в Україні.

З метою виконання вище зазначених завдань, на кафедрі публічного управління та адміністрування Державного університету телекомунікацій здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Хочеться подякувати адміністрації університету та кафедри, а також науково-педагогічному складу кафедри за сумлінну роботу та високий рівень підготовки майбутніх публічних управлінців.

Студенти кафедри публічного управління та адміністрування ДУТ під час проходження практики в нашій установі довели своїми теоретичними знаннями та практичними навичками спроможність бути ефективними сучасними управлінцями та надавати якісні адміністративні послуги у вітчизняних державних органах влади.

Віримо, що вони працюватимуть на благо України, а їхні наставники – кафедра публічного управління та адміністрування, виховають ще не одне покоління фахових державних службовців. Також сподіваємося на подальшу співпрацю з кафедрою та реалізацію спільних проектів.

Управління адміністративного забезпечення
Служби у Державному центрі зайнятості,
Відділ управління нерухомим майном

Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Новини

Всі новини
Переглядів: 569