XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Сучасне бачення спеціальності «Менеджмент»

11:04, 29-11-2017

Майбутнє за нами! Студенти групи МНД-21 Навчально-наукового інституту менеджменту та підприємництва разом із своїм куратором Сорокаю Анною Михайлівною 24 листопада 2017 року презентували своє бачення спеціальності «Менеджмент».

Захід «Сучасне бачення спеціальності - Менеджмент» вже став традицією який відбувається кожного року на ІІ курсі та проводиться саме кафедрою Менеджменту. Серед запрошених гостей були проректор з науково-педагогічної роботи, доктор технічних наук, професор Беркман Любов Наумівна та директор Навчально-наукового інституту менеджменту та підприємництва, кандидат технічних наук Федюнін Сергій Анатолійович.

Група майбутнього – МНД-21, ще раз довела свій високий рівень знань та саморозвиток. У сучасному світі професія менеджера дуже популярна. Яку організацію не візьми — бачимо: менеджер по роботі з клієнтами, менеджер з підбору персоналу, менеджер з продажу, менеджер із закупівель, топ-менеджер, менеджер середньої ланки та інші. Це ще раз доказує важливість цієї спеціальності.

Студентка Францева Ольга Володимирівна виступила з презентацією «Що таке менеджмент?».

Студент Шороп Влад Петрович виступив з доповіддю «Видатні менеджери минулого та сучасного».

Студент Мізин Олег Олександрович виступив з презентацією «Поняття і сутність лідерства».

Староста Полєха Анна Михайлівна презентувала родзинку нашого заходу, а саме перегляд відеоролику на тему: «Менеджмент у кожному з нас!».

Отже, основними професіонально важливими якостями менеджера є реалізм і вміння керувати. Адже кожен менеджер повинен правильно оцінювати свої сили і можливості, щоб потім не довелося розплачуватися за свої помилки. І, звичайно ж, найголовніше — вміння керувати, організовувати і підтримувати роботу колективу.

Переглядів: 4 751